top of page

Reserveer nu jullie biertafel voor Carnavalsmaandag.

Carnavalsmaandag vieren we op z’n Duits en toveren we het Dorpshuis om tot een dampende 🥨Partystube🥨 met pullen🍻, biertafels en braadworsten🌭. Om 13:30 uur gaat de zaal open. En om 14:30 uur gaan we er eens lekker voor zitten. Zitten?!? Ja zitten inderdaad, want dan begint de enige echte Cantus Carnaval! Onder leiding van de cantusleiders gaat de gehele zaal totaal op z’n kop tijdens deze ludieke carnavals biercantus. Doe mee volgens de “regels” die de cantusleiders voor aanvang goed uit zullen leggen. Wie niet luistert krijgt STRAF! En juist die straffen maken het zo leuk… Bij deze cantus bepaald het Rad van Onfortuin de straf🎁. Lekker met z’n allen meebleren🎤 met de lekkerste meezingers! Gekker gaat het niet meer worden deze carnaval.


Trommel je vrienden op en doe mee! Om zeker te zijn dat je met je (vrienden)clubje bij elkaar zit kun je nu een tafel reserveren. Beperkt aantal tafels beschikbaar!


Tafel reserveren? Stuur een app naar 0682893816 (Martijn) en vermeld groepsnaam en aantal personen
30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Inschrijfformulier grote optocht

Zondag 11 februari is het tijd voor de hoogmis van de carnaval in Esch, de grote optocht! Om 12:11 uur start de optocht die al jaren bekend staat om de prachtige creaties en het volop aanwezige straat

Comments


sinds 1966

Stichting de Oggelvorsen

bottom of page