Kalender Oggelvorsenpoel 2021

oggelleuter%202021_edited.jpg

Dat carnaval 2021 anders zou zijn dan gebruikelijk wisten we natuurlijk al lang. Dat we in de Oggelvorsenpoel heel snel een mooi feest kunnen organiseren weten we ook. Het tornadobal ter vervanging van de optocht vorig jaar is daar een mooi voorbeeld van. Tegenover al het nieuws over wat niet kan, zijn wij gaan nadenken over wat wel kan. Uiteraard binnen de geldende maatregelen. Jullie zijn ons dierbaar, met jullie gezondheid gaan we niet sollen.

 

Uitgangspunt voor carnaval 2021 is de jeugd geweest. Juist voor onze Kwakbollekes hadden we graag een mooi feest georganiseerd maar we moeten nu helaas concluderen dat dat niet mogelijk is. Deze beslissing nog langer uitstellen is niet verantwoord, de teleurstelling bij de Kwakbollekes is begrijpelijk. Ook voor de Oggelvorsen en Oggelvorsinnen slaan we het feest, zoals we dat het liefste vieren, een jaartje over.

 

Om carnaval in de Oggelvorsenpoel niet helemaal voorbij te laten gaan valt er in ieder geval een prachtige, goedgevulde Oggelleuter op zondag 31 januari in de bus.

sinds 1966

Stichting de Oggelvorsen