top of page

Programma 2021

Beste Oggelvorsen, Oggelvorsinnen en Kwakbollekes,


Dat carnaval 2021 anders zou zijn dan gebruikelijk wisten we natuurlijk al lang. Dat we in de Oggelvorsenpoel heel snel een mooi feest kunnen organiseren weten we ook. Het tornadobal ter vervanging van de optocht vorig jaar is daar een mooi voorbeeld van. Tegenover al het nieuws over wat niet kan, zijn wij gaan nadenken over wat wel kan. Uiteraard binnen de geldende maatregelen. Jullie zijn ons dierbaar, met jullie gezondheid gaan we niet sollen.


Uitgangspunt voor carnaval 2021 is de jeugd geweest. Juist voor onze Kwakbollekes hadden we graag een mooi feest georganiseerd maar we moeten nu helaas concluderen dat dat niet mogelijk is. Deze beslissing nog langer uitstellen is niet verantwoord, de teleurstelling bij de Kwakbollekes is begrijpelijk. Ook voor de Oggelvorsen en Oggelvorsinnen slaan we het feest, zoals we dat het liefste vieren, een jaartje over.


Om carnaval in de Oggelvorsenpoel niet helemaal voorbij te laten gaan hebben we de volgende activiteiten:

· Er valt in ieder geval een prachtige, goedgevulde Oggelleuter op zondag 31 januari in de bus.

· Op zaterdagavond 13 februari organiseren we een online spelshow waar jullie vanuit thuis mee kunnen doen.


Houd www.oggelvorsen.nl, onze Facebookpagina en de Oggelleuter in de gaten voor meer informatie.



Het bestuur van stichting de Oggelvorsen.



14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Inschrijfformulier grote optocht

Zondag 11 februari is het tijd voor de hoogmis van de carnaval in Esch, de grote optocht! Om 12:11 uur start de optocht die al jaren bekend staat om de prachtige creaties en het volop aanwezige straat

sinds 1966

Stichting de Oggelvorsen

bottom of page