top of page

Maak een mooie slinger voor Prins Antonius en Adjudant Anton

Beste Oggelvorsen,


Om aan de opdracht van de Burgemeester te voldoen, hadden we tijdens de prinsenreceptie als opdracht bedacht om samen met alle clubjes een mooie lange slinger te gaan maken waarbij iedereen die in de Es komt feesten een glimlach op hun gezicht zal krijgen.

De rolletjes met inhoud zijn toen aan de meeste clubjes al verstrekt, en we hopen ook dat IEDEREEN deze voor woensdag 15 februari in heeft geleverd bij Wil van Gemert, Leunisdijk 43 in Esch zodat we deze dan op woensdag avond al in de Es op kunnen gaan hangen.

Wil heeft al wat slingers mogen ontvangen (alvast dank daarvoor) maar we zouden het jammer vinden als we straks niet alle clubjes en commissies vertegenwoordigd hebben in de grote slinger in de Es.


Daarom nogmaals een herinnering aan iedereen om de slinger (af) te maken en deze in te leveren, maar heeft er iemand nog geen rolletje met inhoud voor de slinger gekregen en er toch nog eentje zou willen maken kun je deze altijd nog bij de Prins of Adjudant komen halen.


Alaaaaf, en op naar een super carnaval dat door en met jullie zeker op rolletjes zal verlopen!!!


Prins Antonius & Adjudant Anton103 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Inschrijfformulier grote optocht

Zondag 11 februari is het tijd voor de hoogmis van de carnaval in Esch, de grote optocht! Om 12:11 uur start de optocht die al jaren bekend staat om de prachtige creaties en het volop aanwezige straat

Comments


sinds 1966

Stichting de Oggelvorsen

bottom of page