top of page

Het Duitse Maandagmiddag Fest


Op carnavalsmaandag (20 februari) toveren we het Dorpshuis om tot een dampende Partystube met pullen, biertafels en braadworsten. Dit jaar op maandag vieren we carnaval op z’n Duits.

Om 13:30 uur trappen we de middag af met de tropische klanken van onze huisDJ Tropical Disco en dansen we de laatste spierpijn van de optocht eruit. Ook De Knoestjes zullen laten horen dat ze er zin in hebben!

Om 14:30 uur gaan we er eens lekker voor zitten. Zitten?!? Ja zitten inderdaad, want dan begint de enige echte Cantus Carnaval! Onder leiding van de twee cantusleiders gaan we de gehele zaal totaal op z’n kop zetten tijdens deze ludieke carnavals cantus. Doe mee volgens de “regels” die de beide heren voor aanvang goed uit zullen leggen. Wie niet luistert krijgt STRAF! En juist die straffen maken het zo leuk…. Bij deze Biercantus bepaald het Rad van Onfortuin welke straf je krijgt.

Lekker met z’n allen meebleren met de lekkerste meezingers!

Durf jij een slinger te geven aan het Rad van Onfortuin? Gekker gaat het niet meer worden deze carnaval.


Bijzijn = meemaken.


Ook aan de kwakbollen is gedacht!

In de partypoel, dé feesttent voor onze Essche jeugd, hebben we verschillende spelletjes voor groot en klein en natuurlijk de snoepkraam met ranjabar. Na de spelletjes sluiten we de middag zelfs af met een gave DISCO in de feesttent!


We zien jullie, jong en oud, graag op maandag middag in Dorpshuis De Es!

Dan gaan we er samen een mooie carnavals maandag van maken!

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Inschrijfformulier grote optocht

Zondag 11 februari is het tijd voor de hoogmis van de carnaval in Esch, de grote optocht! Om 12:11 uur start de optocht die al jaren bekend staat om de prachtige creaties en het volop aanwezige straat

Comments


sinds 1966

Stichting de Oggelvorsen

bottom of page