top of page

Optochten Oggelvorsenpoel 2022 geannuleerd

Beste Oggelvorsen en kwakbollen, vanwege de korte voorbereidingstijd voor de Carnavals clubs en de onduidelijk Corona situatie tijdens Carnaval heeft het bestuur samen met de commissie voorzitters (vetgedrukten) besloten de grote optocht te annuleren. Wij begrijpen dat dit voor velen een bittere pil is, maar gezien de huidige situatie de beste keuze. We hopen volgend jaar in 2023 een geweldige optocht te hebben met z'n allen.


Carnavals Zaterdag

We hebben echter ook mogelijk positief nieuws. Het lijkt er op dat de beperkingen van de horeca versoepeld gaan worden. Indien mogelijk binnen de dan bestaande regels, willen we toch graag Carnavals activiteiten gaan organiseren in Oggelvorsenpoel. Hou in ieder geval Zaterdag middag en zaterdag avond vrij in uw agenda, het belooft een spetterend feest te worden. De concrete beslissing wordt begin Februari genomen en zal met jullie gecommuniceerd worden.


Al 55 jaar, goed vúr mekaar!186 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Inschrijfformulier grote optocht

Zondag 11 februari is het tijd voor de hoogmis van de carnaval in Esch, de grote optocht! Om 12:11 uur start de optocht die al jaren bekend staat om de prachtige creaties en het volop aanwezige straat

留言


sinds 1966

Stichting de Oggelvorsen

bottom of page